Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů
Osobní údaje zákazníků jsou chráněny před zveřejněním a jakýmkoli zneužitím v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Osobní údaje nepředáváme žádné další osobě, jsou používány pouze pro zaslání objednané zásilky dopravci, a pro komunikaci se zákazníkem. Respektujeme Vaše soukromí, a tak se snažíme množství těchto dat minimalizovat na ta nejnutnější a data chráníme před zneužitím.
Provedením objednávky (elektronicky, písemně, telefonicky, nebo faxem) vyjadřujete souhlas se zpracováním svých osobních údajů v ní uvedených pro obchodní a marketingové účely naší společnosti. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Máte právo kdykoliv svůj souhlas písemně odvolat, máte právo na přístup k údajům, které se Vás týkají, právo požadovat opravu, doplnění, zablokování nebo zlikvidování osobních údajů. Pokud nechcete, aby Vaše osobní data byla registrována v naší databázi, zašlete nám písemně sdělení.
V případě udání e-mailové adresy zákazníkem si provozovatel Internet Obchodu vyhrazuje právo zasílat zákazníkům průběžné informace o novém zboží apod. Projevené přání zákazníka tyto informace nezasílat bude respektováno.

Soubory cookie
Za účelem zlepšení poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná. Na našich stránkách využíváme soubory cookie: konverzní, trackingové, remarketingové, analytické a esenciální.

Ve Vašem prohlížeči máte možnost nastavení si využívání souborů cookies.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.